INFORMATIE

Welkom bij Apotheek Denekamp


Deze site biedt u de mogelijkheid om vanaf uw huis- of werkadres contact met ons te maken. U kunt een vraag stellen of bijvoorbeeld medicijnen bestellen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in de apotheek.
Wij kunnen u informatie geven over uw geneesmiddelen, over zelfzorgartikelen, reizigers- en vaccinatieadvies, diabetes materiaal, incontinentie, astma en COPD, etc. etc.
Tevens hebben wij twee assistentes, die gespecialiseerd zijn in Vichy cosmetica.
Wij hebben een spreekkamer ingericht, waar u in alle rust met een van de assistentes of met de apotheker uw vragen kunt bespreken. Vraag hier gerust naar!
 
Let op. Wij zijn goed in het houden van overzicht over uw complete farmaceutische dossier. Wij willen u dan ook stimuleren om, indien u medicatie elders betrekt, dit aan ons door te geven. Alle medicatie die u bij ons afhaalt komt automatisch in uw dossier, dat geldt niet altijd voor medicatie die u elders of bijvoorbeeld via de poliklinische apotheek van het ziekenhuis haalt. Geef dit dus altijd aan ons door, of haal de medicatie altijd hier op. 
 
De apotheek moet een plaats zijn, waar u met al uw vragen over medicatie en aanverwante zaken terecht kunt. Kortom u kunt het komende jaar het één en ander van ons verwachten.
 
U bent welkom in onze apotheek! 
 
 
info@apotheekdenekamp.nl